ОСТАННІ НОВИНИ

На Донбасі бойовики 27 разів обстріляли військових

Олена Карп'юк

|

Упродовж минулої доби, 24 вересня, на Донбасі російські окупанти 27 разів відкривали вогонь по позиціях наших військ, при цьому двічі застосовуючи озброєння, заборонене Мінськими домовленостями. Про це Львівському порталу повідомили в прес-центрі Операції об’єднаних сил.

 

Минулої роби противник вів прицільний вогонь із мінометів калібру 120 та 82 мм, протитанкових ракетних комплексів, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.

Російсько-окупаційні війська здійснювали обстріли позицій Об’єднаних сил в районах населених пунктів Кримське, Новотошківське, Золоте, Світлодарськ, Зайцеве, Південне, Піски, Красногорівка, Мар’їнка, Новотроїцьке, Гнутове, Водяне, Лебединське та Широкине.

З мінометів 82-го калібру ворог обстрілював українських бійців на Маріупольському напрямку в районі населеного пункту Гнутове. Міномети 120-го калібру він застосував поблизу Південного, що на Горлівському напрямку. По опорному пункту наших військ біля Кримського на Луганському напрямку противник відкривав вогонь із протитанкового ракетного комплексу. А по захисниках Водяного російсько-окупаційні війська застосували озброєння бойових машин піхоти.

В ході бойових дій втрат серед особового складу Об’єднаних сил немає.

Від початку доби ворог двічі обстріляв позиції Об’єднаних сил із великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї на Маріупольському напрямку в районі населених пунктів Водяне та Широкине. Втрат серед наших захисників немає.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *