ОСТАННІ НОВИНИ

Міськрада Львова знизила вдвічі вартість вілли на Коновальця

Наталя Дуляба

|

У міськраді Львова знизили вдвічі вартість вілли на вул. Коновальця, 88, яку знову хочуть продати з аукціону. Про це Львівському порталу повідомили в управлінні комунальної власності Львівської міськради.

 

Продати збираються приміщення підвалу, першого поверху та мезоніну загальною площею 250,8 кв м. Стартову ціну вілли знизили із 3,9 млн грн до 1,9 млн грн.

Вілла на вул. Коновальця, 88 є пам’яткою архітектури місцевого значення, також вона розташована в історичному ареалі Львова. Сьогодні будинок перебуває на балансі ЛКП «Львівський ліхтар».

Попередній аукціон з продажу будинку №88 на вул. Коновальця, 88 мав відбутися 19 вересня. Зазначимо, що Львівська міська рада вже не вперше виставляє на продаж будинок на вул. Є. Коновальця, 88. У листопаді минулого року її хотіли продати за стартовою ціною 5 253 540 гривень.

Додамо, що одноповерховий цегляний будинок №88 на вул. Коновальця звів для себе львівський будівничий Михайло Макович у 1904-1905 р. Вілла також відома своїми непропорційно великими маскаронами та іншими сецесійними оздобами.

Детальніше про цей об’єкт можна дізнатися тут.

Нагадаємо, нещодавно для того, щоб продати чотириповерховий будинок на вул. Дорошенка, 37, мерія також знизила його вартість вдвічі. Згодом за 16,9 млн грн його викупив «Холдинг «Гранд Готель», власником якого є відомий бізнесмен і депутат Львівської міської ради Григорій Козловський.

Також «Гранд Готель» купив за 5 млн грн приміщення в одній із кам’яниць на площі Ринок.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *