ОСТАННІ НОВИНИ

Судитимуть 13-річну дівчинку, яка вбила власного батька

Юлія Шпак

|

На Львівщині судитимуть 13-річну дитину, яка вбила власного батька. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі прокуратури у Львівській області.

 

У відомстві повідомляють, що завершено досудове розслідування за фактом скоєння вбивства 35-річного місцевого мешканця, яке трапилось 7 липня цього року у будинку, де потерпілий проживав разом із дружиною та дітьми.

Встановлено, що під час раптового конфлікту, 13-річна дитина завдала власному батькові один удар ножем в шию, внаслідок чого той помер.

За результатами здійснення досудового розслідування у вказаному кримінальному провадженні за фактом вчинення малолітньою суспільно небезпечного діяння (яке підпадає під ознаки діяння, передбаченого ч.1 ст.115 КК України (умисне вбивство), слідчим, за погодженням із процесуальним керівником, у п’ятницю 21 вересня, до суду скеровано клопотання про застосування до неї примусових заходів виховного характеру у вигляді направлення до спеціальної навчально-виховної установи для дітей і підлітків до її виправлення на строк 1 рік.

Довідково: вік, з якого може наставати кримінальні відповідальність – 14 років.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *