ОСТАННІ НОВИНИ

Патрульні затримали п’яного водія-порушника з підробленими документами

Соломія Григор'єва

|

Патрульні затримали водія, який вчив ДТП та втік з місця пригоди. Пізніше з’ясувалося, що зловмисник був п’яним та з підробленим посвідчення водія. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Патрульної поліції Львівської області.

 

У суботу вночі, 22 вересня, на проспекті Свободи екіпаж патрульної поліції побачив автомобіль Mercedes, водій якого порушив правила дорожнього руху. Інспектори надали йому вимогу про зупинку, проте чоловік її проігнорував та почав втікати.

Водій збільшив швидкість та повернув на вулицю Матейка, на стоянку готелю. Там чоловік здійснив зіткнення з автомобілем Chevrolet та зупинився. Порушник вибіг з транспортного засобу і побіг у парк Івана Франка. Там його затримали офіцери поліції та повернули на місце ДТП.

Чоловіка попросили пред’явити документи. Під час їх перевірки, патрульні засумнівалися, що це дійсно цей чоловік та перевірили посвідчення водія через чергову частину. Виявилося, що водій пред’явив ймовірно підроблений документ. Згодом інспектори встановили особу порушника: ним виявився 32-річний мешканець Львівської області, який вже позбавлений права керувати транспортними засобами рішенням суду.

Під час спілкування офіцери виявили в водія ознаки алкогольного сп’яніння та запропонували пройти перевірку на приладі Drager. Результат – 1.91 проміле.

На порушника склали протоколи за нетверезу їзду, за вчинення ДТП, за невиконання вимог про зупинку, а також постанову за керування транспортним засобом особою, яка позбавлена такого права. Водія передали слідчим Галицького відділу поліції.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *