ОСТАННІ НОВИНИ

П’яний водій, що спричинив на Стрийській смертельну ДТП, втік із лікарні

Олена Карп'юк

|

Сьогодні вночі, 24 вересня, на вулиці Стрийській сталась аварія, внаслідок якої загинула людина. Нетверезого водія BMW, який врізався у мікроавтобус Mercedes Sprinter, затримали правоохоронці і доправили в лікарню. Однак йому вдалося звідти втекти. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі прокуратури Львівщини.

 

Внаслідок цієї ДТП 29-річний пасажирів автомобіля BMW від отриманих травм загинув на місці, а інший, 22-річний хлопець, – отримав тілесні ушкодження та перебуває у лікарні. Одразу після скоєного водія BMW, 22-річного львів’янина, затримали поліцейські, проте у зв’язку із отриманими травмами його госпіталізували у 8-му міську клінічну лікарню.

Згодом фігуранту, який перебував у медзакладі під охороною працівників поліції, вдалось втекти за сприяння сторонніх осіб. При цьому лиходії завдали тілесних ушкоджень правоохоронцям.

За цим фактом працівники Сихівського відділу Нацполіції Львівщини розпочали досудове розслідування за ознаками кримінальних правопорушень передбачених ст.345 КК України (погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу), ст.393 КК України (втеча з місця позбавлення волі або з-під варти).

Водночас за фактом можливої службової недбалості працівників поліції, що здійснювали охорону підозрюваного, прокуратура Львівщини внесла відомості до ЄРДР за ознаками вчинення злочину, передбаченого ст.367 КК України.

Крім цього, зазначимо, що зловмисника оголосили в розшук, місце його перебування наразі встановлюється.

Як повідомляв Львівський портал, водій BMW, спричинивши ДТП, перебував у стані алкогольного сп’яніння.

Фото: поліція

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *