ОСТАННІ НОВИНИ

Львівське футбольне дербі завершилося нічиєю

Юлія Шпак

|

У суботу, 22 вересня, на «Арені Львів» відбувся матч 9-го туру чемпіонату України серед команд Прем’єр-ліги, в якому зустрілися ФК «Львів» та «Карпати». Поєдинок завершився з рахунком 1:1. Про це пише Інформаційна служба ФК «Львів».

Незважаючи на запальну атмосферу на «Арені Львів», яку влаштували 8723 вболівальники, що прийшли подивитися на львівське дербі, команди підійшли до поєдинку із холодними головами. З перших миттєвостей після стартового свистка арбітра обидва колективи діяли з обережністю і не мчали стрімголов на ворота суперників. Хоча на 3-й хвилині гострий напівмомент був у Бруно, коли форвард замикав прострільну передачу Аугусто – удар вийшов невлучним.

Реальними нагодами ФК «Львів» та «Карпати» обмінялися вже у середині тайму. Спочатку один з численних «стандартів» «синьо-золотих левів» призвів до того, що Жонатана успішно відгукнувся на навісну подачу Путраша і ударом головою влучив у поперечину воріт Шевченка. За десять хвилин вже було гаряче біля воріт Бандури – Кльоц виграв підбір після кутового і дальньою «гарматою» влучив у каркас воріт «Львова».

Після перерви градус боротьби та емоцій на полі підвищився. Цьому сприяли і жорстка непоступлива боротьба футболістів, внаслідок чого арбітру Анатолію Абдулі довелося неодноразово карати учасників матчу попередженнями, і некоректна поведінка ультрас «Карпат», які на 60-й хвилині закидали клаптик поля біля воріт гостей піротехнічними засобами.

Розв’язка ж у львівському дербі прийшла в останні 15 хвилин поєдинку. На 74-й хвилині Мякушко дальнім «пострілом» зі штрафного влучив у ціль – «карпатівцю» допоміг рикошет від Адамюка, внаслідок чого Бандура був безсилим врятувати «містян».

Але підопічним Юрія Бакалова знадобилися заміна Западні на Аугусто та усього чотири хвилини, щоб повернутися у гру. Комбінація Путраша та Западні на лівому фланзі атаки завершилася невідпорним ударом Бруно та взяттям воріт  «Карпат».

Останні хвилини пройшли у нервовій боротьбі, але саме господарі були ближчими до того, щоб вирвати перемогу. Однак ані Тейлору, ані Бруно не вдалося завершити ігрові епізоди біля воріт «Карпат» на свою користь – 1:1.

Фото: ФК “Львів”

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *