ОСТАННІ НОВИНИ

Якою завтра буде погода у Львові?

Олександр Косик

|

За повідомленням Львівського обласного центру з гідрометеорології України, у зв’язку з проходженням активних атмосферних фронтів та вторгненням холодної повітряної маси при значних перепадах атмосферного тиску завтра, 24 вересня, на Львівщині очікують грози.

 

24 вересня пориви вітру (південний з переходом на північно-західний) 17 – 22 м/с, місцями 25 – 28 м/с. Подекуди грози, вдень град. Температури суттєво знизяться: вночі 8 – 13° тепла, вдень 11 – 16° тепла.

Можливий підйом рівня води на рiчках басейнiв Сяну, Днiстра.

Головне управління ДСНС України у Львівській області звертається до громадян дотримуватися елементарних правил безпеки та бути обачними, особливо під час перебування на вулиці.
За умов поганих погодних умов, особливо треба бути пильним водіям: дотримуватись швидкісного режиму, дистанції та відмовитись від ризикованих маневрувань, які при несприятливих погодних умовах можуть привести до створення аварійних ситуацій.

«Просимо Вас відповідально ставитись до власного життя і життя своїх близьких, в разі виникнення небезпеки телефонувати до Служби порятунку “101”», – йдеться у повідомленні.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *