ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові чоловік пограбував працівницю пошти на 21 тисячу

Олександр Косик

|

Патрульні виявили чоловіка, який ймовірно заволодів чужими пенсіями у сумі 21 000 гривень. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Патрульної поліції Львівської області.

 

21 вересня в 11.00 всі екіпажі патрульної поліції отримали повідомлення, що на вулиці Кибальчича трапився грабіж. Заявниця, працівниця пошти, розповіла, що в пакеті, який вирвав з її рук зловмисник, були пенсії у сумі 21 000 гривень, які вона розносила. Також жінка описала грабіжника, як старшого чоловіка, вже сивого.

Екіпажі патрульної поліції почали перевіряти прилеглі території і незабаром один з них виявив особу, яка підходила під орієнтування. Його попросили зупинитися та показати, що знаходиться в пакеті, який чоловік тримав в руках. Громадянин помітно нервувався, коли відкривав пакет. Там інспектори побачили конверти та пачки з грошима, запаковані у банківську стрічку. Чоловік почав виправдовуватися, що знайшов це у парку.

Патрульні викликали на місце події слідчих та експертів, які вилучили грошові кошти. Згодом, 62-річного чоловіка доставили до відділу поліції для встановлення всіх обставин справи.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *