ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині відкрили першу в Україні академії боксу

Олександр Косик

|

Сьогодні, 22 вересня, відбулось урочисте відкриття першої в Україні Академії боксу імені Андрія Котельника. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської ОДА.

 

Новостворена академія відрізняється від боксерських клубів та шкіл, які сьогодні працюють тим, що молоді спортсмени, які вже досягли певних висот – переможці турнірів, чемпіонатів, різного роду змагань, можуть бути зараховані до академії автоматично, без іспитів.

«В Академії навчатимуться учні, починаючи з 8 класу. Я мріяв про маленький зал, а отримав зал європейського рівня, який за 5 років перетворився в Академію боксу. Наша мета виховати майбутнього олімпійця, щоб ми здобули олімпійську золоту медаль», – наголосив  cрібний призер Ігор Олімпіади 2000 року, чемпіон Світу у напівсередній ваговій категорії за версією WBA, кавалер Орденів «За заслуги» І, ІІ та ІІІ ступенів Андрій Котельник.

Навчання проводитимуть у одному із найсучасніших залів для тренувань в Україні на двох рингах. Одночасно тут можуть тренуватись до 40 боксерів.

Серед основних напрямків діяльності Академії: проведення селекційної роботи, організація спільних заходів, змагань і навчально-тренувальних зборів, покращення соціально-побутових умов спортсменів, зокрема тих, які входять в когорту топових.

Зазначимо, Академію боксу створили на базі Львівського училища фізичної культури.

Фото: ЛОДА

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *