ОСТАННІ НОВИНИ

За будівництво нового готелю на Вороного взявся суд

Дарина Смеречанська

|

Львівський окружний суд призупинив дію рішення виконавчого комітету ЛМР про розроблення та погодження ДПТ обмеженої вул. М. Вороного, вул. С. Руданського, вул. Ф. Ліста, вул. М. Коперника, пл. А. Міцкевича та просп. Т. Шевченка, який передбачає на місці парковки на Вороного, 4 будівництво нового 6-ти поверхового готелю. Про це повідомляє прес-служба «Розвитку громади».

 

Також суд заборонив виконкому та сесії ЛМР приймати будь-які рішення щодо цього детального плану допоки не буде прийнято рішення у справі по суті.

«Місцеві мешканців звернулись до суду, зокрема, через порушення процедури громадських слухань, не врахування думки громади та ігнорування владою створення відповідної погоджувальної комісії», – розповідає адвокат Марія Юнко.

Як повідомляв Львівський портал, у липні виконавчий комітет Львівської міської ради дав «добро» на зведення готелю на вул. Вороного,4.

За попередніми розрахунками, у майбутньому готелі на вул. Вороного, 4 має бути від 120 до 154 номерів. Його надземна частина матиме до 6 поверхів включно.

Підземний паркінг у готелі хочуть облаштувати на 64 машиномісця, при цьому нормативна потреба самого готелю на 120-154 номери згідно з Державними будівельними нормами становить не більше 15-23 машиномісця. Тому 41-49 машиномісць планують зарезервувати для потреб міста та для клієнтів готелю «Жорж».

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *