ОСТАННІ НОВИНИ

У Сокальському районі під час обшуків правоохоронці вилучили зброю, боєприпаси та наркотичні засоби

Юлія Шпак

|

Під час обшуків у двох домогосподарствах на території на Сокальського району правоохоронці вилучили вогнепальну зброю, боєприпаси та наркотичні засоби. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі прокуратури у Львівській області.

 

Так, в одному з них виявлено та вилучено одноствольний мисливський карабін та мисливську гладкоствольну двоствольну рушницю, патрони до стрілецької зброї, які зберігалися без відповідних документів, а також господарський мішок в якому знаходилось 489 головок маку.

У іншому випадку було виявлено пістолет-револьвер «СТРАЖ», 1 патрон до автомата калібру 7,62 та 55 патронів калібру 5,6 мм до малокаліберної гвинтівки,  які теж зберігалися без дозвільних документів.

Так, за цими фактами зареєстровано кримінальні провадження за ч.1 ст.263 КК України (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) та ч.1 ст.309 КК України (незаконне виробництво, виготовлення, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту).

На даний час до Сокальського районного суду Львівської області скеровано клопотання пропризначення відповідних експертиз, після висновків яких вирішуватиметься питання про оголошення підозри фігурантам.

Довідково: відповідно до Кримінального кодексу України, максимальний термін покарання за вчинене – до 7 років позбавлення волі.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *