ОСТАННІ НОВИНИ

Із 27 вересня на вулицях Львова з’являться інспектори, які на місці штрафуватимуть «героїв паркування»

Соломія Головіна

|

Виконавчий комітет Львівської міської ради дозволив інспекторам з паркування управління безпеки міста розглядати справи про адміністративні правопорушення, а також проводити тимчасове затримання транспортних засобів. Про це повідомляє кореспондент Львівського порталу.

 

Цим рішенням виконком уповноважив інспекторів з паркування «з 27 вересня 2018 року здійснювати у випадках, визначених законом, розгляд справ про адміністративні правопорушення, передбачені частинами першою і третьою статті 122 (у частині порушення правил зупинки, стоянки транспортних засобів у межах відповідного населеного пункту, зафіксоване у режимі фотозйомки (відеозапису), частинами першою і другою статті 1521 Кодексу України про адміністративні правопорушення, та проводити тимчасове затримання транспортних засобів відповідно до порядку тимчасового затримання інспекторами з паркування транспортних засобів та їх зберігання, що встановлюється Кабінетом Міністрів України».

Як розповів начальник управління безпеки міста Юрій Діль, триває відбір на посаду інспектора, далі кандидати проходитимуть навчання з патрульною поліцією. Серед вимог – юридична освіта або МВС.

«На сайті ЛМР оголошений конкурс. Вже проведено декілька зустрічей в Центрі зайнятості. На посади є близько 100 людей з вищою освітою. Йде відбір, далі вони проходитимуть навчання спільно з патрульною поліцією…Інспектор матиме з собою планшет і портативний друкувальний пристрій, з якого відразу друкуватиметься повідомлення про правопорушення і постанова», – розповів він.

Детальніше про те, як працюватимуть інспектори  з паркування читайте тут.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *