ОСТАННІ НОВИНИ

В Академії сухопутних військ майже 200 студентів зі Львівщини взяли участь у флешмобі з підтягування

Юлія Шпак

|

Сьогодні, 20 вересня, майже двісті юнаків та дівчат, що представляють близько двох десятків закладів вищої освіти Львівщини завітали до стін Національної академії сухопутних військ для участі у флешмобі з підтягування. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Академії сухопутних військ.

 

Як зазначають організатори заходу, під час реєстрації кожен з учасників планував підтягнутися щонайменше 15 разів. І варто зазначити, що переважна більшість із цим завданнями успішно впоралися. Цікаво, що серед юних атлетів були й представниці чарівної статі. Наприклад, вихованка Львівського університету фізичної культури Ольга Левчун із легкістю підтягнулася 16 разів, хоча, як стверджує, могла би і більше.

«Я займаюся вільною боротьбою, тому для мене це досить звична робота.І всіх закликаю займатися спортом, оскільки це не лише добре здоров’я , але й гарний настрій» , – розповіла дівчина.

Флешмоб, власне, як і зрозуміло із самої назви дійства, тривав буквально лічені хвилини, адже підтягування проходило одночасно на кількох десятках перекладин. А після цього організатори провели експрес-лотерею, під час якої декільком щасливчикам поталанило отримати призи: ексклюзивні шкарпетки від dodo-socks та українську літературу від департаменту внутрішньої та інформаційної політики Львівської обласної державної адміністрації.

Також серед юнаків провели змагання на кількість підтягувань. І за його результатами найбільш сильним та витривалим виявився вихованець Національної академії сухопутних військ Олег Марченков із результатом 38 разів. Представник Львівського аграрного університету Михайло Сухалюк став другим із результатом 28 разів, а третім став першокурсник Львівського коледжу транспортної інфраструктури Іван Мойсюк, який підтягнувся 27 разів.

Трійка призерів на згадку про флешмоб та свою перемогу отримала м’ячі від Федерації футболу Львівщини.

Фото: Академія сухопутних військ

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *