ОСТАННІ НОВИНИ

Мешканців Львівщини запрошують на екскурсії у регіональні ландшафтні парки

Дарина Смеречанська

|

Регіональні ландшафтні парки Львівщини: «Надсянський», «Равське Розточчя» та «Верхньодністровські Бескиди» запрошують всіх гостей та мешканців області провести теплу осінню пору у природному середовищі. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської ОДА.

 

У кожному з парків облаштовано рекреаційні зони, які готові зустріти гостей та допомогти відпочити, зокрема:

РЛП «Равське Розточчя» – рекреаційна зона «Лісовий Затишок», яка розташована вздовж дороги до села Борове Жовківського району. В межах бази функціонують 5 альтанок з мангалами і місцем для розведення вогню, столики з лавками, дерев’яні качелі та дитяча пісочниця.

Детальніше за номером телефону 096 47 32 885 Юрій;

РЛП «Верхньодністровські Бескиди» – рекреаційна зона «Під модринами», яка облаштована альтанками, мангалами, місцями для розведення вогню, в її межах також є джерело та дитячий майданчик. Місце відпочинку облаштоване вздовж дороги між селами Старява та Смільниця Старосамбірського району.

Детальніше за номером телефону 098 285 62 38 Наталя;

РЛП «Надсянський» – рекреаційна зона знаходиться біля автотраси Львів – Турка – Ужгород (між с.Мельничне і с.Бориня Турківського району). Зона відпочинку обгороджена, в її межах розміщені інформаційні стенди, альтанки, стіл з лавками, мангал, дитяча пісочниця, лазанка та дитяча хатинка.

Детальніше за номером телефону 097 998 60 75 Мирон.

Водночас природоохоронці закликають всіх дотримуватися правил поведінки на природі, зокрема і в межах природно-заповідного фонду.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *