ОСТАННІ НОВИНИ

У Сокалі виявили чергову нелегальну АЗС

Юлія Шпак

|

Вчора, 18 вересня, оперативниками Головного управління Державної фіскальної служби у Львівській області у м. Сокалі виявлено нелегальну АЗС, на якій здійснювалась реалізація дизпалива без дозвільних документів. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ДФС у Львівській області.

 

У відомстві зазначають, що описано автозаправний комплекс орієнтовною вартістю 150 тис.грн., 14-ти тонну цистерну з дизпаливом орієнтовною вартістю близько 420 тис.грн. Стосовно правопорушників складено протокол про адміністративне правопорушення за ч.1 ст.164 КУпАП («Порушення порядку провадження господарської діяльності»), а матеріали скеровано в Сокальський районний суд для прийняття рішення згідно чинного законодавства.

Як додають у ДФС, загалом протягом вересня правоохоронцями фіскальної служби області виявлено 7 нелегальних АЗС, з яких у чотирьох випадках складено адміністративні протоколи, які скеровано до територіальних судів, а ще в трьох випадках, за результатами обшуків в межах кримінального провадження за ознаками злочинів, передбачених статтями 204 та 191 КК України вилучено і демонтовано автозаправні комплекси та 5,5 тисяч літрів дизпалива.

Фото: ДФС

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *