ОСТАННІ НОВИНИ

Гурт «МЕРІ» запрошує на ювілейний концерт

Андрій Котенський

|

Поп-рок гурт «МЕРІ» святкує річницю творчості і запрошує львів’ян на свій ювілейний концерт «15 років у твоїх меридіанах». Про це Львівському порталу повідомили організатори заходу.

«МЕРІ» сміливо можна назвати одним зі знакових поп-рокових гуртів України.

Енергетика гурту – голос цілого покоління, яке плуталося в «твоїх меридіанах», кричало «хочеш забути – давай».

Як відомо, група «МЕРІ» – авторський проект її незмінного лідера та фронтмена – Віктора Винника. Команда починалась, ще у далеких 90-их, але датою народження «МЕРІ» прийнято вважати 19 вересня 2003 року.

Музику гурту, можна охарактеризувати як поп-рок, свого часу Віктор Винник використовував такий термін, як opty-rock (оптимальний рок). Записи «МЕРІ» доволі форматні, тому легко потрапляють до ефірів фм-станцій, але усі хто відвідав живі виступи музикантів, скажуть, що це справжній рок.

За час свого існування Віктор Винник і «МЕРІ» видали чотири студійні платівки «Мерідіани» 2007, «Війни в прямому ефірі» 2010, «Кулями Любов…» 2014, «Я z України» 2016. Також відзнято більше 15-ти кліпів, прем’єра останнього відео, на пісню «Просто Прощай» відбулась цієї весни.

Команда, має чітку громадянську позицію. Тексти до пісень виключно україномовні. В арсеналі групи багато матеріалу на соціальну та патріотичну тематику. Без таких пісень, як, «Незнайомий мій брат», «Сестра», «Падала Зоря», «Про Них», «Я z України», не обходиться жоден виступ музикантів.

Варто додати, що окрім України, «МЕРІ» відвідали з концертами, США, Велику Британію, Італію, Польщу, Латвію. В даний час група активно працює над новою платівкою.

Усі поціновувачі справжньої української музики запрошуються на концерт, 27 жовтня у Центрі Довженка.

Квитки можна придбати тут: https://kasa.in.ua/meri15rokiv

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *