ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині завершились міжнародні військові навчання «Репід Трайдент-2018»

Дмитро Ішлер

|

У Міжнародному центрі миротворчості та безпеки Національної академії сухопутних військ відбулась офіційна церемонія закриття багатонаціонального українсько-американського командно-штабного навчання із залученням військ «Репід Трайдент-2018». Про це повідомляє прес-служба Академії сухопутних військ.

 

У заході взяли участь заступник Міністра оборони України з питань європейської інтеграції генерал-лейтенант Анатолій Петренко, заступник командувача Сухопутних військ США в Європі генерал-майор Джон Гронскі та начальник Національної академії сухопутних військ генерал-лейтенант Павло Ткачук.

В урочистій обстановці, під звуки гімнів України та Сполучених Штатів Америки були спущені прапори обох країн. Також генерал-лейтенант Анатолій Петренко від імені Міністра оборони України нагородив представників українських та іноземних підрозділів відомчими відзнаками та нагородами, а співкерівники навчань вручили військовослужбовцям, що брали участь у цьогорічному «Репід Трайдент — 2018», сертифікати учасників.

Підбиваючи підсумки двотижневого заходу міжнародного військового співробітництва, співкерівники навчань з української та американської сторін відзначили, що завдання, які були поставлені перед учасниками навчань, успішно виконані.

Фото: Академія сухопутних військ

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *