ОСТАННІ НОВИНИ

14 чотирилапих вихованців ЛКП «Лев», які потребують домівку

Вероніка Рой

|

Львів’ян просять допомогти прилаштувати собачок, які шукають домівки, а зараз перебувають в ЛКП «Лев». Про це комунальне підприємство повідомляє на своїй сторінці у Facebook.

 

«Друзі, хто це тут у нас? 14 надзвичайних собак, які мріють уже сьогодні переїхати до свого нового теплого дому! Дивіться описи песиків під фото і поспішіть познайомитися з ними в ЛКП «Лев», – йдеться у повідомленні.

Бона. Кудлата молода красуня віком близько 1 рік. Активна, потребує просторого подвір’я, де немає курей. Підійде на прилаштування у родину з дітьми, які люблять тварин. Бона дуже мила та грайлива.

Мухтар. Красень середнього віку, німецька вівчарка. Потрапив до нас у занедбаному стані, пройшов усі процедури, ми його вилікували, соціалізували і шукаємо відповідальних господарів, які подарують цьому красеню родину, що його більше ніколи не зрадить.

Гаяне. Ця красуня потрапила до нас з пухлиною, яку наші ветеринари їй успішно прооперували. Собачка успішно пройшла лікування і чекає на свого нового відповідального господаря. Активна, гавкуча і віддана людині. Стане чудовим другом та охоронцем.

Меріл. Молоденька собачка віком до одного року. Наразі трішки ляклива, привчається до повідка. Але любить сидіти на руках, щоб її гладили за вушком. Підійде на прилаштування в сім’ю з дітьми.

Це Вовчиця, собака соціалізована та знає деякі команди, слухняна, виважена, добре гуляє на повідку. Вовчиця – надійний друг та охоронець.

Тоша, собачка невеликого розміру. Розумний і слухняний. Може жити у квартирі та у родині з дітьми, які люблять тварин. Добре гуляє на повідку.

Фіка, собачка невеликого розміру. Молоденька. Дружня та соціалізована. Підійде на прилаштування у квартиру.

Лобо. Молодий собачка невеликого розміру, орієнтований на людину. Може жити у квартирі, чемний, усі свої справи робить виключно на вулиці.

Фелісія, молода собачка зі сумними очима. Соціалізована, чемна та слухняна, може жити в родині з дітьми, які люблять тварин.

Дейзі – молоденька красуня. Була відловлена біля заправки Сокар на вулиці Кульпарківській. Наразі трішки налякана, можливо хтось впізнає свою згубу. Собачка маленька за розміром, тому підійде на прилаштування в квартиру.

Роні, собачка, який повернувся до нас з місця відлову, куди був відпущений після усіх проведених процедур Тож активно шукаємо для нього найкращі руки. Він вірно служитиме та охоронятиме свою родину. Може жити у квартирі або в будинку, де немає курей.

Цей красень Рей – метис лайки. Він досі у нас… Собака надзвичайно активний, тому підійде в родину, де є просторий двір. Гавкучий, стане чудовим охоронцем та компаньйоном, орієнтований на людину.

Челсі, красуня, про яку ми вже писали, але яка ще досі у нас. Шукаємо для неї сім’ю, яка б подарувала їй свою опіку або принаймні перетримку, оскільки на ЛКП «Лев» термін її перебування, на жаль, уже завершився.

Розумниця-Авіна. Ця красуня раніше вже перебувала в ЛКП «Лев», проте, на жаль, ніхто не захотів забрати її додому. Авіну довелося відпустити на місце відлову. Проте собачка повернулася до нас, на ЛКП «Лев» сама! Тож тепер ми просто не можемо не прилаштувати її у найкращі руки. Авіна була відпущена тиждень тому на місце відлову на вул. Зелену. За словами очевидців, вона сама приїхала на трамваї та чекала біля нашого Центру адопції, допоки не відкрилися двері і її не побачили працівники ЛКП «Лев». Собачка молода, їй близько року. Може жити в квартирі, орієнтована на людину, соціалізована, привчена гуляти на повідку, а ще – дуже ніжна.

Додамо, ознайомитися з цими чудовими чотирилапими можна в ЛКП «Лев»: Львів, вул. Промислова, 56, тел.: 068 535 4545. Працюємо щодня без вихідних з 8:00 до 20:00!

Фото:Ірина Шелест

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *