ОСТАННІ НОВИНИ

В центрі Львова з’явиться ще один ресторан

Наталя Дуляба

|

Сьогодні, 14 вересня, виконавчий комітет Львівської міської ради дозволив ТзДВ «Діамант» реставрувати приміщення на площі Катедральній, 7-8 під ресторан. Про це повідомляє кореспондент Львівського порталу.

 

Для того, щоб облаштувати ресторан на площі Катедральній, 7-8, ТзДВ «Діамант» дозволили об’єднати нежитлові приміщення першого поверху та підвалу. Також фірма відновить вхід у будівлю з боку вул. Староєврейської.

Як зазначила начальниця управління охорони історичного середовища Львівської міської ради Лілія Онищенко, вхід у цю будівлю на площі Катедральній раніше був саме з боку вул. Староєврейської. Відтак у неї заперечень не було.

«Історично вхід у будівлю був із боку вул. Староєврейської, як зараз пропонується. Тому я не бачу проблеми у тому, щоб його відновити. Фактично  саме приміщення є в занедбаному стані, там була ювелірна майстерня. Підвал є у дуже занедбаному стані… Ми не проти об’єднання підвалу і приміщення першого поверху», – заявила Лілія Онищенко.

Згідно з даними бізнес-сервісу YouControl, ТзДВ «Діамант» зареєстроване на площі Катедральній, 8. Його засновниками є Руслан Щирба та Віра Вольф, яка водночас є власницею ТзОВ «Лебіді» (ресторан «Деліс» у Стрийському парку) і пов’язана з ТзОВ «Артісан» (ресторан на проспекті Свободи, 22; найімовірніше – «Да Вінчі»). Також віра Вольф пов’язана ще з десятком фірм, що займаються туризмом, торгівлею і будівництвом.

Основний виді діяльності ТзДВ «Діамант» вказаний як ремонт годинників і ювелірних виробів. Розмір статуного капіталу становить 9 488 грн.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *