ОСТАННІ НОВИНИ

Під Львовом побили водія маршрутки, який раніше відмовився безкоштовно везти дітей

Андрій Котенський

|

У Брюховичах побили водія автобуса, який раніше відмовився безкоштовно везти дітей з багатодітної сім’ї. Інцидент трапився на кінцевій зупинці маршруту №8. Про це у спільноті жителів Брюхович повідомила Уляна Неділько – донька побитого водія.

 

На її думку, напад на водія здійснив батько дітей, яких він відмовився везти напередодні.

«Близько 16:00, після того, як водій на кінцевій зупинці у Брюховичах висадив людей, через задні двері зайшов чоловік та вчинив жорстокий напад на мого батька. При чому, підійшов ззаду… і наніс удар, після якого водій вдарився головою об вікно. І це ще не все: цей чоловік не зупинявся наносити удари по голові, обличчю і навіть ногами копав по тілу, доти поки мій тато не почав стікати кров’ю і просити, щоб він припинив бити. На що почув відповідь від цієї особи: «Я хочу подивитись як ти здохнеш». Після таких важких ударів батько втратив свідомість, а чоловік залишив його стікати кров’ю та утік з місця злочину. На щастя, вчасно приїхав водій наступного маршруту і викликав швидку і поліцію», – йдеться у повідомленні Уляни Неділько.

Донька побитого водія переконана, що винен у побитті батько дітей, яких нещодавно висадили із автобуса, про що на «Гарячу лінію Львова» заявляла їхня мати – Ліліана Подолюк.

«Я вже не знаю як діяти з маршрутом номер 8! 5 вересня 2018 року водій 8-ї маршрутки на вулиці Чорновола, о 14:36 вигнав з автобуса моїх двох синів-школярів не зважаючи на те, що вони із багатодітної сім’ї! Дітей висадили бо вони не мали коштів на проїзд. Водій навіть не дав можливості показати посвідчення, що вони із багатодітної родини і вигнав їх із автобуса. Вони були шоковані поведінкою водія… Допоможіть, будь ласка, хто зможе…»,  – заявила тоді Ліліана Подолюк.

У Нацполіції Львівщини підтвердили інформацію про побиття водія маршрутки. За фактом заподіяння йому легких тілесних ушкоджень відкрито кримінальне провадження. Обставин інциденту з’ясовують.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *