ОСТАННІ НОВИНИ

На Городоччині представили нового начальника поліції

Олександр Косик

|

Очільник поліції Львівщини Валерій Середа сьогодні, 14 вересня, представив особовому складу нового начальника Городоцького відділення поліції, старшого лейтенанта поліції Андрія Богуша. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації поліції Львівської області.

 

«Андрій Васильович був начальником Управління патрульної поліції у містах Сєвєродонецьк, Лисичанськ та Рубіжне, що на сході України, де він, як керівник, чудово виконав покладені на нього завдання – фактично з нуля організував роботу і вивів патрульну службу на достойний рівень. Вважаю, що для цього потрібно мати вміння, хист і бажання. І я сподіваюся, що він так само віднесеться до служби тут у підрозділі. Бажаю вам успіхів», – сказав Валерій Середа.

Довідка: старший лейтенант поліції Андрій Богуш, 1987 року народження, уродженець Львівщини, освіта вища. Попередня посада – заступник начальника Управління – начальник відділу чергової служби Управління патрульної поліції у Львівській області Департаменту патрульної поліції. В органах внутрішніх справ з 2015 року.

Попередній керівник Городоцького відділення поліції підполковник поліції Віталій Фецинець звільнився з органів поліції у зв’язку з виходом на пенсію.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *