ОСТАННІ НОВИНИ

Підозра міністру інфраструктури є політично вмотивованою, – «Народний фронт»

Андрій Котенський

|

Підозра міністра інфраструктури Володимира Омеляна у незаконному збагаченні та недекларуванні – політично вмотивована. Про це йдеться у заяві партії «Народного фронту», передає кореспондент Львівського порталу.

 

Зокрема однопартійці Володимира Омеляна вважають, що такі дії пов’язані із початком виборчого процесу в Україні, і вимагають, «не плутати боротьбу з корупцією із боротьбою з політичними опонентами та відмовитися від залучення антикорупційних органів у виборчий процес».

«Зміст підозри, яка вручена члену Кабінету міністрів, є свідченням того, що міністр – законослухняний громадянин. Політично вмотивоване слідство проти нього велося півтора роки. Міністр не вчинив жодного правопорушення за весь час його перебування на посаді: жодного факту лобіювання, жодного факту хабара, жодного факту конфлікту інтересів слідство за півтора роки не встановило, тому що їх немає», – зауважили у прес-службі «Народного фронту».

Водночас НАБУ нагадують про бездіяльність у розслідуванні корупційних злочинів на кшталт мільярдів, виведених Януковичем та його приспішниками.

Як раніше повідомляв Львівський порталНАБУ вручило підозру міністру інфраструктури Володимиру Омеляну у незаконному збагаченні та недекларуванні.

Сам Омелян пов’язує своє затримання із справоюМартиненка і передвиборчим процесом.

Суд розгляне запобіжний захід Омеляну вже завтра.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *