ОСТАННІ НОВИНИ

Львів’ян кличуть на літературний вечір для підтримки онкохворих жінок

Євгенія Карвацька

|

Сьогодні у Львові відбудеться літературний вечір «Відвага бути», присвячений фотовиставці «Онковідважні» проекту Oncobrave, про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ЛМР.

 

За словами організаторів, метою проекту є підтримка  жінок з діагнозом рак, а також спростування міфів навколо цієї хвороби, аби показати, що вихід є.

«Прагнемо згуртувати людей, що бореться з хворобою, і всіх, хто готовий допомогти в боротьбі з недугою. «Відвага Бути» – це розповідь про сміливих жінок, які надихають і захоплюють. Які є попри все, і дарують тепло людям довкола, несуть віру в одужання, в любов і добро», – зазначають організатори.

Модератором заходу є львівська поетеса та головний редактор «Видавництва Старого Лева» Мар’яна Савка. Також на заході виступатимуть акторки Юлія Мусаковська та Галина Крук, учасниці фотопроекту Тетяна Ключковська, Ірина  Подолець-Нестор та учасниця спільноти онкоодужуючих Марія Беконіна.

У майбутньому організатори  проекту ставлять за мету популяризувати ранню діагностику онкозахворювань завдяки співпраці з приватними клініками Львова.

Додамо, що фотовиставка «Онковідважні» вже відбувалася в липні у Центрі Шептицького (УКУ) спільно з подією Inspiration Day.

Від сьогодні і до 18 вересня експозицію можна оглянути у кав’ярні «Дзиґа», що на вул. Вірменській, 35. Початок заходу о 18.00.

Детальнішу інформацію про проект можна знайти на офіційній сторінці Oncobrave у Facebook.

Фото: Тарас Атаманів

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *