ОСТАННІ НОВИНИ

Сьогодні до футбольної фан-зони біля «Арени Львів» курсуватимуть шатл-баси

Юлія Шпак

|

Сьогодні, 9 вересня, о 16.00 на стадіоні «Арена Львів» відбудеться футбольний матч Ліги націй між збірними України і Словаччини. За рішенням UEFA матч пройде за порожніх трибун, проте під стадіоном буде облаштована футбольна фан-зона. Власне для доїзду на неї були організовані шатл-баси. Про це Львівському порталу повідомили в управлінні фізичної культури та спорту Львівської ОДА.

 

Поблизу стадіону буде організована футбольна фан-зона, під час роботи якої буде організовано концерт з неймовірними гуртами, можливість почастуватись, а також насолодитись грою нашої команди.

Для зручності футбольних уболівальників, які хочуть потрапити на матч Україна – Словаччина, в неділю до стадіону «Арена Львів» курсуватимуть шатл-баси:

  • 4 автобуси з пл. Петрушевича (13.20, 13.30, 13.30, 13.40);
  • 2 автобуси від Центру Довженка (Сихів) (13.30, 13.40).
  • 2 автобуси від Львівської ОДА (13:15 і 13:30)

Нагадаємо, відповідно до рішення Дисциплінарного комітету УЄФА, прийнятого в листопаді 2015-го року, цей поєдинок відбудеться за порожніх трибун. Таким чином, «синьо-жовтих» покарали за кельтський хрест на одному з банерів під час матчу кваліфікації Євро-2016 проти Іспанії 12-го жовтня 2015-го на НСК «Олімпійський» у Києві.

З часу покарання, українська збірна команда проводила всі матчі під егідою ФІФА. Таким чином, матч зі Словаччиною стане першим після тривалої перерви в турнірі, який організовує УЄФА.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *