ОСТАННІ НОВИНИ

Виключений з партії депутат від «Самопомочі» звинуватив керівництво партії у розправі

Лаврентій Дубич

|

Виключений з лав партії мера Львова Андрія Садового керівник фракції «Самопомочі» Київської міської ради Сергій Гусовський вважає власне та ще трьох колег виключення з партії «розправою над незручною командою» та практикою терору 37-го року. Про це він написав на своїй сторінці у Facebook.

 

«Те, що відбулося вчора, жодним чином не стало для мене несподіванкою. Виключення з партії чотирьох членів фракції «Об’єднання «Самопоміч» – Київ та ультиматум, висунутий іншим членам фракції, є нічим іншим, ніж спробою розправи з незручною київською командою.

Протягом останніх двох років ми намагалися встановити ефективні стосунки між командами Києва і Львова. Піднімали такі питання, як ідеологія, цінності, практика управлінських рішень, демократичність внутрішньопартійних процедур. На жаль, на початку виборчих перегонів острах керівництва партії щодо київської команди став причиною рішення, яке було прийнято виконкомом партії. Мені дуже сумно констатувати, що це рішення цілком і повністю відповідає практикам 37-го року», – написав екс-соратник Андрія Садового.

Нагадаємо, учора, 6 вересня, стало відомо, що Сергія Гусовського та ще трьох депутатів Київради виключено з Об’єднання «Самопоміч» «за завдання значної шкоди репутації політичної сили». Як повідомляється на офіційному сайті партії, «Ці депутати підтримали рішення Київської міської ради щодо виділення родичам їхнього колеги Романа Марченка земельних ділянок у місті Києві, які попередньо були незаконно ним же захоплені. Загальна площа всіх захоплених ділянок складає більше 1,4 га».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *