ОСТАННІ НОВИНИ

На Івано-Франківщині 9-річна дівчинка впала у водоспад: матір кинулася рятувати дитину

Юлія Шпак

|

На Івано-Франківщині в місті Яремче 9-річна дитина впала у водоспад «Пробій». Аби врятувати дитину за нею стрибнула її мати. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ДСНС у Івано-Франківській області.

 

Так, 20 серпня о 17:38 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що у водоспад «Пробій» на р. Прут в м. Яремче впала 9-річна дитина. Намагаючись її врятувати 31-річна мати дівчинки стрибнула за нею у воду.

Для надання допомоги до місця події виїжджали відділення Державної пожежно-рятувальної частини № 9 м. Яремче, у складі 4 чоловік та 1 одиниці техніки та рятувальники Яремчанського пошуково-рятувального відділення спеціальної пошуково-рятувальної частини Аварійно-рятувального загону спеціального призначення Управління ДСНС в області, у складі 3 чоловік та 1 одиниці техніки.

До прибуття підрозділів місцевим населенням було витягнуто потерпілих з води. Станом на 18:20 працівники пожежно-рятувальної служби спільно з гірськими рятувальниками на ношах транспортували потерпілих до автомобіля швидкої медичної допомоги. Бригадою швидкої медичної допомоги потерпілих доставлено в Яремчанську центральну міську лікарню.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *