ОСТАННІ НОВИНИ

Менш ніж за місяць у сквері Святого Юра відкриють унікальний дитячий майданчик

Соломія Григор'єва

|

У сквері біля Собору святого Юра облаштовують унікальний дитячий майданчик з елементами геопластики. Зараз на місці ще немає ніякого обладнання, але у районній адміністрації обіцяють завершити роботи до середини вересня. Про це сьогодні, 21 серпня, на брифінгу розповів начальник відділу комунального господарства Галицької РА Ігор Савка, передає кореспондент Львівського порталу.

 

Кошти на роботи, а це 1 мільйон 250 тисяч гривень, виділені з бюджету розвитку Львова.

«Ми врахували всі ідеї, пропозиції мешканців прилеглих вулиць, врахували думку громадськості, і минулого року був запропонований проект реалізації цього дитячого майданчику. Оскільки він має бути доволі специфічним, в минулому році нам не вдалося його реалізувати. Цього року в рамках бюджету розвитку ми оголосили тендер і зараз підрядник-переможець (ФОП Новосад – ред.) реалізовує проект. Зараз тут проходить монтаж закладних елементів для облаштування ігрового обладнання, стелять рулоновий газон», – зазначив Ігор Савка.

Координатори ГО «Батьки в дії» задоволені проектом-переможцем, адже тут враховані їхні пропозиції.

«Цей проект був переможцем громадського бюджету минулого року, але так склались обставини, що він реалізовується тільки зараз. Коли ми подавали цю ідею, ми хотіли зробити щось для Львова нове, унікальне. Це буде перший майданчик у Львові з елементами геопластики. Проект реалізовувався довго, бо у міста ще нема досвіду реалізації таких проектів, але те, що ми бачимо, нам подобається. Тут діти зможуть реалізовувати свою внутрішню потребу до пізнання та фізичного розвитку. Він точно буде відрізнятися від тих 600 майданчиків, які вже є у Львові, тому віримо, що діти захочуть тут гратися», – розповіла координатор проектів ГО «Батьки в дії» Мар’яна Кузько.

Більше про ситуацію з дитячими майданчиками міста можна прочитати у статті Львівського порталу: Невеселі каруселі. Врятувати український «Діснейленд»

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *