ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині затримали чотирьох розбійників, що викрали автомобіль

Олександр Косик

|

Чотирьох чоловіків, ймовірно причетних до розбійного нападу та заволодіння автомобілем, затримали львівські патрульні. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Патрульної поліції Львівщини.

 

Сьогодні, близько 3 години ночі, у селі Суховоля, Городоцького району, четверо чоловіків приставили до горла водія таксі ножа та заволоділи його транспортним засобом VOLKSWAGEN BORA. Також вони забрали в потерпілого 1200 гривень та поїхали у невідомому напрямку.

На території Львівської області ввели оперативний план «Перехват». Всі екіпажі поліції отримали опис злочинців та модель автомобіля. Один з екіпажів патрульної поліції 2 батальйону виявив автомобіль в селі Зимна Вода та почав переслідування. Зловмисники на високій швидкості спробували відірватися. Інспектори завели їх на узбіччя де водій змушений був зупинитися. Двоє осіб вибігли з автомобіля проте далеко не втекли, їх затримали патрульні. Офіцери з’ясували, де перебувають ще два поплічника, та затримали їх в одному з придорожніх готелів.

На даний момент проводиться слідство. Попередня кваліфікація злочину: ч.2 ст.187 та ч.2 ст.289 Кримінального кодексу України.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *