ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині запрацюють ще шість дитсадків

Наталя Дуляба

|

Вже на початку вересня на території Львівщини запрацюють чотири дитячі садочки, а до кінця 2018 року – ще два. Про це сьогодні, 20 серпня, під час апаратної наради у Львівській ОДА повідомила директорка департаменту освіти і науки Львівської ОДА Любомира Мандзій, передає кореспондент Львівського порталу.

 

«На початку вересня ми плануємо ввести в дію дошкільні заклади в селах Пасіки-Зубрицькі, Гамаліївка (Пустомитьівський район), Підгайчики (Самбірський район), а також у Винниках. До кінця 2018 року – у місті Новий Калинів та в селі Мервичі (Жовківський район). Загалом у 2018 році ми плануємо створити додатково 2791 місце в закладах дошкільної освіти», – розповіла Любомира Мандзій.

Також вона зазначила, що до початку навчального року нові школи також запрацюють у селах Верхня Рожанка (Сколівський район) і Лосинець (Турківський район). До цього часу має завершитись і реконструкція школи в Оброшино.

Як повідомляв Львівський портал, на Львівщині загалом дошкільною освітою охоплено майже 77 000 дітей. Нещодавно додаткові місця дитсадках створили у дитсадках Городоцького, Пустомитівського, Миколаївського, Яворівського та Сокальського районів.

Також на початку серпня у Великих Грибовичах відкрили новий дитсадок. А на вул. Клепарівській, 31 у Львові планують відновити роботу садка №96.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *