ОСТАННІ НОВИНИ

Львів'ян просять пожертвувати кошти на безкоштовні обіди для потребуючих

Соломія Головіна

|

Волонтери проекту «Їжа життя» ось уже майже півтора року щосуботи біля колишнього кінотеатру «Дзвін» поруч із пам’ятником Степану Бандері  безкоштовно роздають їжу потребуючим і бездомним. Львів’ян просять долучатися і фінансово підтримати ініціативу.

 

Так, за 17 місяців існування проекту «Їжа життя» у Львові було приготовано 6000 л гарячої вегетаріанської їжі, безкоштовно роздано потребуючим 4000 порцій.

Всього було проведено 66 таких акцій, в яких взяло участь до півсотні волонтерів. Середня вартість однієї порції обходиться у 10 грн. Отож, волонтери просять усіх небайдужих долучитися до проекту і підтримати його фінансово: допомогти може кожна гривня.

Як наголошують ініціатори благодійної місії,  згідно з даними ООН в Україні за межею бідності живе близько 60% населення,  а це свідчить про неабияку актуальність і необхідність проведення таких акцій.

«Все почалося після Революції Гідності, вона все змінила. Я маю на увазі не Майдан, хоч і він зіграв свою роль, я кажу про революцію у серці. Саме трансформація свідомості і світосприйняття стала рушійною силою до змін у житті людей, що стали тепер волонтерами «Їжа для життя». Вона змусила нас згуртуватися і боротися не тільки за себе, а й за інших, бо, допомагаючи іншим, ми в першу чергу рятуємо себе», – пояснив координатор проекту Євген Білявський.

Проект «Їжа життя» буде розширювати свої горизонти: найближчим часом планується розповсюджувати додатково 180 порцій їжі в дитячих будинках, а також будинках пристарілих  Львівщини.

Якщо у вас є можливість допомогти, надсилайте кошти за реквізитами Приватбанку:  5168 7422 2762 1723 (Білявський Євгеній).

За додатковою інформацією звертайтеся до координатора проекту: 0983519318 (Євген).

Фото: Ігор Ващишин

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *