ОСТАННІ НОВИНИ

У мерії запевнили, що врахували всі зауваження львів’ян щодо ремонту Личаківської

Наталя Дуляба

|

Під час ремонту вулиці Личаківської у міській раді дослухалися до зауважень мешканців та активістів. Про це сьогодні, 15 серпня, це під час брифінгу розповів заступник міського голови Львова з питань ЖКГ Сергій Бабак, передає кореспондент Львівського порталу.

 

«Ті зауваження і пропозиції, які були від мешканців, ми врахували. Хоча були деякі спірні моменти, де проектант все-таки не зміг по-іншому зробити. Були побажання зробити більше парковок. Але Личаківська – це магістральна вулиця, її призначення – максимально розвантажити транспортний потік. Тому де можна було їх зробити, вони будуть. Також ми врахували й потреби осіб із інвалідністю», – запевнив Сергій Бабак.

За його словами, на Личаківській не вдалося облаштувати достатню кількість кишень для зупинок громадського транспорту.

«При встановленні кишень для зупинок маршруток має бути певна відстань від краю кишені до будинку. Якщо ця норма не витримувалась, то ми не робили їх. Також такі кишені не можна встановлювати у тих місцях, де пролягають комунікації. На зустрічі з мешканцями проектанти показували кожну точку, де можна зробити таку кишеню, а де – ні», – зауважив Сергій Бабак.

Компанія «Онур», яка ремонтувала Личаківську, дає гарантію на два роки. Орієнтовна вартість всіх робіт становить 6 млн євро. Тут провели капітальну реконструкцію дорожнього покриття, замінили колектор, контактну мережу й інженерні мережі.

Нагадаємо, від сьогодні, 15 серпня, для транспорту відкривають рух вулицею Личаківською, яку ремонтували майже півтора роки. Однак ні розмітки, ні світлофорів там наразі немає.

Також від завтра, 16 серпня, Личаківською знову почнуть курсувати маршрутки.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *