ОСТАННІ НОВИНИ

На Бродівщині сталась потужна ДТП: є загиблий

Олександр Косик

|

У Бродівському районі скалась потужна ДТП за участі двох вантажних автомобілів. Одна людина загинула. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації поліції Львівщини.

 

Сьогодні, 14 серпня, у поліцію надійшла інформація про те, що близько 15.30 у Бродівському районі на автодорозі Київ – Чоп сталося ДТП з потерпілими.

Правоохоронці попередньо встановили, що неподалік села Суходоли зіткнулися дві вантажівки, котрі транспортували будматеріали та тканини. Подія сталася під час того, як одна із них виїхала на смугу зустрічного руху.

Внаслідок ДТП водій одного з автомобілів загинув на місці події. Його особа встановлюється. Водій іншого транспортного засобу, 24-річний житель Рівненської області, доставлений у лікарню  для обстеження та надання медичної допомоги.

На місці працює слідчо-оперативна група. Вирішується питання про відкриття кримінального провадження.

Додамо, для збереження дорожнього покриття автомобільних доріг від руйнування великоваговими транспортними засобами у період спекотної погоди, обмежується проїзд територією Львівської області автомобільного транспорту загальною вагою понад 24 тонни і навантаженням на вісь понад 7 тонн у денний час доби з 10:00 год до 22:00 год у разі підвищення температури повітря понад +28ºС.

Фото: Varta1

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *