ОСТАННІ НОВИНИ

На Сколівщині жінка потрапила до реанімації через укус змії

Олександр Косик

|

У Сколівському районі змія вкусила жінку у ногу. Рятувальники нагадують про обережність під час прогулянок лісом. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ДСНС України у Львівській області.

 

12 серпня о 20:18 до Служби порятунку “101” надійшло повідомлення від чергової Сколівської центральної районної лікарні про те, що в реанімаційне відділення поступила жінка, 1986 року народження, з діагнозом – укус змії лівої гомілки. Потерпіла – жителька сел. Славсько Сколівського району.

Головне управління ДСНС України у Львівській області нагадує, що зазвичай змії втікають від людей, а кусають лише для свого захисту. У плазунів поганий зір та слух, але своїм тілом вони дуже добре вловлюють коливання землі на відстані 10-15 метрів.

Тому, вирушаючи в ліс на відпочинок, чи за ягодами та грибами, слід пам’ятати, передусім слід подбати про високе взуття – шкіряне, або ґумове. Також знадобиться палиця, щоб повідомити її про ваш прихід. Проведіть нею по кущах, з яких хочете зірвати ягоди, або по високій траві. Цього буде достатньо, аби плазун втік.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *