ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові збудують дорогу, яка з’єднає вулицю Пластову із Творчою

Наталя Дуляба

|

Виконавчий комітет Львівської міської ради надав ЛКП «Львівавтодор» функцій замовника на проектування та будівництво дороги від вул. Пластової до вул. Творчої. Відповідне рішення прийняли сьогодні, 10 серпня, передає кореспондент Львівського порталу.

 

«Львівському комунальному підприємству «Львівавтодор» отримати вихідні дані для проектування, розробити у ліцензованих проектних організаціях та затвердити у встановленому порядку проектно-кошторисну документацію об’єкта», – йдеться у проекті рішення.

Як пояснив Львівському порталу начальник управління інженерного господарства міськради Львова Олександр Одинець, як саме пролягатиме дорога вул. Пластової до вул. Творчої достеменно буде відомо після проведення необхідних геологічних і геодезичних досліджень. Почати будівництво планують вже з 2019 року.

«Станом на сьогодні розроблено лише техніко-економічний розрахунок, обрано варіанти проходження траси. Надалі Львівавтодор визначить проектанта робіт, буде проводитись геологія, геодезичні дослідження та розроблятиметься проектно-кошторисна документація. Коли будемо вже знати потрібну суму, тоді й вирішуватимемо питання щодо фінансування. Вже наступного року будемо вирішувати питання щодо початку робіт», – зазначив Олександр Одинець.

За його словами, дорогу, що з’єднає вулицю Пластову із Творчою, будуватимуть практично з нуля, тому завершать цей об’єкт не раніше ніж через рік, тобто орієнтовно у 2020 році.

Нагадаємо, мешканцям вул. Пластової у мерії пообіцяли відремонтувати дороги і тротуари взамін на будівництво сміттєпереробного заводу.

На початку цього року вул. Пластову на ділянці від вул. Богданівської до вул. Бескидської почали ремонтувати. Тут мають замінити дорожнє покриття, водопровід, газопровід, напірну і дощову каналізацію, встановлять зовнішнє освітлення з енергоощадними світильниками.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *