ОСТАННІ НОВИНИ

Ломаченко знову очолив рейтинг найкращих боксерів світу

|

Чемпіон світу в легкій вазі за версією WBA Василь Ломаченко продовжує залишатися кращим pound-for-pound боксером світу за версією Асоціації журналістів Америки, які пишуть про бокс (BWAA). Про це повідомляє Sport Arena.

 

Цей рейтинг оновлюється раз в два місяці, а українець утримує першу сходинку вже втретє поспіль. З невеликим відставанням від українського боксера в цьому рейтингу розташувався американець Теренс Кроуфорд, а трійку кращих замикає казахстанець Геннадій Головкін. Потенційний суперник Ломаченка американець Майки Гарсія посідає четверте місце.

Також Василь Ломаченко виграв звання кращого боксера 2017 року за версією BWAA. Він став лише одним з чотирьох боксерів, який отримав голоси від всіх без винятку журналістів.

Також поліпшив свої котирування після перемоги над Муратом Гассієвим абсолютний чемпіон у важкій вазі Олександр Усик. Українець піднявся на 8-е місце.

Сергій Ковальов випав з топ-10 після поразки Елейдеру Альваресу, а його замінив британський 4-кратний чемпіон в суперважкій вазі Ентоні Джошуа.

Топ-10 кращих боксерів світу незалежно від вагової категорії за оновленою версією BWAA:
1. Василь Ломаченко – 216 очок
2. Теренс Кроуфорд – 213
3. Геннадій Головкін – 181
4. Майки Гарсія – 160
5. Еррол Спенс – 131
6. Наоя Інуе – 106
7. Шрісакет Сор Рунгвісай – 105
8. Олександр Усик – 98
9. Канело Альварес – 87
10. Ентоні Джошуа – 70

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *