ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові засудили трьох квартирних злодіїв

Олександр Косик

|

У Львові до реальної міри покарання засудили трьох квартирних крадіїв: 29-річного громадянина Грузії, 26-річного львів’янина та 27-річного жителя Пустомитівщини. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі прокуратури Львівської області.

 

Скориставшись відсутністю господарів однієї із квартир будинку по вулиці Городоцькій у Львові, двоє зловмисників зламали металопластикове вікно та непомітно проникли усередину. У той час їхній спільник залишався на вулиці, щоб у разі необхідності попередити чоловіків про небезпеку.

Відтак, правопорушникам вдалось викрасти мобільний телефон, срібні та ювелірні вироби, ручний чоловічий годинник та ноутбук. Загальна сума завданих збитків становить понад 15 тис грн.

Із награбованим лиходії сіли у неподалік припаркований автомобіль і намагались утекти, проте їх викрили та затримали працівники поліції.

За наслідками судового розгляду трьох фігурантів справи засуджено до реальної міри покарання.

Відтак, до одного із них застосовано покарання, з врахуванням ч.1 ст.71 КК України, у виді 4 років 7 місяців позбавлення волі, ще двох ув’язнили на 3 роки та 4 роки 7 місяців (з урахуванням ч.4 ст. 70, ч.1 ст.71 КК України).

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *