ОСТАННІ НОВИНИ

Під час благодійного показу мод у Львові зібрали понад 34 тисячі гривень для вихованок Буківського інтернату

Вероніка Рой

|

У четвер, 19 липня, у Львові відбувся благодійний показ нової колекції жіночого одягу весна – літо 2019 від відомої львівської дизайнерки одягу Олени Олійник. На заході збирали кошти для допомоги КЗ ЛОР «Буківський дитячий будинок-інтернат». Про це  коментарі Львівському порталу розповіла організаторка заходу та дизайнера Олена Олійник.

 

За її словами, вартість запрошення на захід – це особистий добровільний, благочинний внесок кожного відвідувача для допомоги КЗ ЛОР «Буківський дитячий будинок-інтернат» у фіксованому розмірі – 300 гривень. Під час благодійного показу мод організаторам вдалось зібрати понад 34 тисячі гривень.

«Інтернат, для якого ми збирали кошти на показі, названий дитячий, але там знаходяться дівчата та жінки віком від 4 до 35 років, які мають певні фізичні вади у своєму розвитку. Та коли ми спілкувалися з директором цього закладу, то він сказав, що ці жінки мають певну необхідність, а саме потреби в нижній білизні. Тому для того, аби придбати необхідні речі для вихованок цього інтернату ми організували цей благодійний захід. На показі панувала справжня атмосфера взаємної підтримки. Навіть важко передати це словами, для мене це був більше ніж показ мод… Наразі ми маємо понад 34 тисячі гривень і думаю, що за тиждень ми будемо приступати до реалізації цих коштів», – розповіла львівська дизайнера Олена Олійник.

До заходу долучилися чимало благодійників та спонсорів. Одним зі спонсорів заходу виступила і Девелоперська компанія «Моя країна».

«Надзвичайно важливо розвивати корпоративну соціальну відповідальність в українському бізнес-середовищі. Починаючи від того, який продукт ти створюєш чи яку послугу надаєш для клієнтів, і закінчуючи участю твоєї компанії у вирішенні тих чи інших соціальних проблем. Це один із головних принципів Девелоперська компанія «Моя країна». Саме тому ми з радістю відреагували на запит ініціаторів цього благодійного показу, який організували для збору допомогти дитячому будинку», – розповіла співзасновник Девелоперської компанії «Моя країна» Маргарита Коверко.

Фото: Девелоперська компанія “Моя країна”

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *