ОСТАННІ НОВИНИ

Найстаршим учасником велопробігу у Славську став 76-річний чоловік на ретро-ровері

Олена Карп'юк

|

Цієї суботи та неділі, 21-22 липня, на гірськолижному курорті в смт Славське тривали активні веловихідні. Програма заходів передбачала заходи для усієї сім’ї: конкурси, змагання, концерти українських музичних гуртів та маунтбайкінг-марафон. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської ОДА.

 

«Ми на власному прикладі показуємо розвиток спорту та активного відпочинку. Дуже важливо пропагувати на Львівщині культурний, мистецький та рекреаційний потенціал. У Славській ОТГ спостерігається неймовірна активність у проектах секторальної підтримки, де вдалося залучити майже 40 мільйонів гривень. Крім того, ми ще цього року плануємо ознакувати 160 кілометрів для пішого туризму, веломаршрутів та інших місць активного відпочинку», – розповів перший заступник голови Львівської ОДА Ростислав Замлинський.

Участь у велопробігу загальною протяжністю у 12 км взяли 105 учасників. Наймолодшим учасником пробігу став 12-річний  Петро Барна, найстаршим – 76-річний Орест Дубиняк на раритетному велосипеді.

У марафоні SlavskoTrophyMTB загалом взяли участь 77 учасників. Траси були трьох категорій складності:

  • Light ‒ протяжністю 30 км із набором висоти 1000 м,
  • Medium ‒ протяжністю 55км із набором висоти 2000 м,
  • Hard ‒ протяжністю 83км із набором висоти 3000 м.

Спеціальним гостем Веловихідних у Славсько був український професійний велогонщик й спортивний директор команди TrekSegafredo Ярослав Попович.

Фото: Львівська ОДА

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *