ОСТАННІ НОВИНИ

Для підтримки людей з інвалідністю у Львові організували День відкритих сердець

Олександр Косик

|

Сьогодні, 21 липня, в Центрі Шептицького організували День відкритих сердець “Живіть. Закохуйтесь. Подорожуйте”. За словами організаторів, така подія поглиблює комунікацію між  людьми з інвалідністю і залучає їх до активних мандрів та спілкування. Про це Львівському порталу повідомлии у прес-службі Львівської ОДА.

 

До Дня відкритих сердець долучилось близько сотні осіб. Усі охочі учасники заходу ділились своїми життєвими історіями про успіх, створення сімей, захоплюючі подорожі.

«Хочу, щоб усі сьогодні відкрили свої серця до чогось нового. Хочу, щоб ідучи із цього заходу, ви вірили в те, що ваші мрії – це реальність. Сьогодні наші фантастичні спікери із своїми історіями доводять, що незважаючи на певні обмеження, варто продовжувати жити і реалізовувати себе», – зазначила організатор заходу Ярина Янчак.

Cеред спікерів, зокрема  Іван Маслюк – співзасновник фонду здійснення мрій On 3 Wheels, Остап Стадник – громадський діяч, співзасновник ГО “Відкриті серця”, Павло Козак – спортсмен і громадський діяч, Оксана Кононець – модель з інвалідністю.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *