ОСТАННІ НОВИНИ

У фатальній ДТП на трасі Київ – Чоп загинуло 10 людей. Деталі трагедії

Андрій Котенський

|

Унаслідок ДТП на трасі Київ – Чоп на Житомирщині загинули 10 людей та ще 10 отримали травми. Про це Львівському порталу повідомили у Відділі комунікації поліції Житомирської області.

 

За даними відомства, дорожньо-транспортна пригода за участі маршрутного автобуса та вантажівки сталась, сьогодні, 20 липня, близько 10.40 на 127 км автодороги Київ – Чоп, поблизу с.Глибочиці.

На місці події продовжують працювати поліцейські, рятувальники та медики. Обставини з’ясовуються.

За попередніми даними, водій маршрутного автобусу (вірогідно, сполученням Київ – Рівне), рухаючись у напрямку м. Житомира, скоїв зіткнення з вантажівкою «DAF» з напівпричепом.

Станом на 11.30 відомо, що унаслідок ДТП 10 людей загинуло, ще 10 із отриманими травмами різного ступеню тяжкості доставлені до медичних закладів.

На місці події продовжують працювати слідчо-оперативні групи. Усі обставини фатальної пригоди з’ясовуються.

За даними Житомирської ОДА, 21 липня на Житомирщині оголошується Днем жалоби за загиблими в автокатастрофі поблизу с. Глибочиці. У районах та містах області приспустять державні прапори.

Як стало відомо від рятувальників, автобувс влетів у вантажівку. Яка стояла на узбіччі.

За даними ДСНС України у Житомирській області, зіткнення маршрутного автобусу Мерседес «Спрінтер» сполученням «Київ – Рівне» сталося з вантажним автомобілем ДАФ, що стояв на узбіччі.

За оперативною інформацією, внаслідок ДТП водій маршрутного автобусу та 9 пасажирів загинули (з них 1 дитина) та 10 пасажирів отримали травми, з них 2 дитини. Фахівці ДСНС врятували з понівеченої маршрутки хлопчика, орієнтовно 10-річного віку, та дістали тіла загиблих. Усього в маршрутному автобусі перебувало 20 осіб – водій та 19 пасажирів.

За останніми даними від правоохоронців серед травмованих 2 дітей:

дівчинка, 2007 р.н., жителька с. Гульська Новоград-Волинського району;

хлопчик, на вигляд 12-14 років.

Діти у тяжкому стані госпіталізовані до реанімаційного відділення обласної дитячої лікарні.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *