ОСТАННІ НОВИНИ

На даху сихівського розважального комплексу облаштують сонячну електростанцію

Наталя Дуляба

|

Сьогодні, 20 липня, виконавчий комітет Львівської міської ради затвердив ТзОВ «Аспект енерджі плюс» містобудівні умови та обмеження на проектування і будівництво дахової сонячної електростанції на вул. Бузковій, 2. Про це повідомляє кореспондент Львівського порталу.

 

Як йдеться у проекті рішення, 10 липня ТзОВ «Аспект енерджі плюс» звернулося у міськраду з проханням дозволити облаштування на даху будівлі, що на вул. Бузковій, 2, сонячну електростанцію. За вказаною адресою сьогодні знаходиться спортивно-розважальний комплекс «Апекс».

Натомість власником будівлі на вул. Бузковій, 2 є приватне акціонерне товариство «Ріелексперт». Згідно з даними бізнес-сервісу YouControl, воно зареєстроване за цією ж адресою. Засновниками «Ріелексперт» є Дочірнє підприємство «Кондитерська корпорація «Рошен» та ТзОВ «Центрально-європейська кондитерська компанія».

Головний бенефіціарний контролер приватного акціонерного товариства «Ріелексперт» є Президент України Петро Порошенко. Основний вид діяльності вказаний як надання в оренду й експлуатацію власного чи орендованого нерухомого майна, розмір статутного капіталу компанії становить 565 649 грн.

Встановлювати сонячну електростанцію на даху будівлі на вул. Бузковій, 2 буде ТзОВ «Аспект енерджі плюс», яке займається виробництвом електроенергії. Його засновником є львів’янин Павло Литвинов та мешканець Жовківщини Сергій Чернецький.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *