ОСТАННІ НОВИНИ

Мешканців Львівщини запрошують взяти участь у конкурсі соціальних проектів Social Project Awards: як подати заявку

Юлія Шпак

|

Міністерство молоді та спорту України, журнал PROactive оголошують прийом заявок на другу премію соціальних проектів — Social Project Awards. З 1 липня по 29 серпня  активісти з усієї України можуть подати заявку на участь у конкурсі. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської ОДА.

 

Основна мета – розповісти про проекти всій Україні, показати, що соціальна діяльність не має кордонів і пронизує усі сфери нашого життя. Це в черговий раз доводить, що бути соціально активним громадянином — почесно й відповідально.

Проекти оцінюватиме колегія професіоналів зі сфери бізнесу, влади і громадської діяльності. Після закінчення прийому заявок на сайті премії починається народне онлайн -голосування, де кожен може віддати голос за три проекти. Підсумкова оцінка проекту складається з суми балів, отриманих від експертів, і балів, отриманих за підсумками онлайн голосування.

Особливістю цього року є нова номінація «Ідея», куди учасники можуть подати проект на його першій стадії -ідеї.

Подати проект можна в одній з 10 номінацій конкурсу: спорт/здоровий спосіб життя, медицина та охорона здоров’я, технології та інновації, розвиток територій, забезпечення рівних можливостей, ідея, культура, екологія, урбаністика, волонтерство.

Церемонія нагородження переможців відбудеться 8 грудня в Одеському театрі опери та балету.

Подати заявку та ознайомитись з детальнішою інформацією можна за посиланням  та за телефоном: (093) 100 73 76.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *