Як на Львівщині відзначатимуть День шахів

Дарина Смеречанська

|

Із нагоди відзначення Дня шахів на Львівщині відбудеться низка цікавих заходів. Серед головних подій – «Товариська матчева зустріч» та «Шаховий фестиваль». Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської ОДА.

 

«Товариська матчева зустріч» відбудеться 20 липня в Міжнародному центрі миротворчості та безпеки Національної академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного (с. Старичі, Яворівський район) за участю 15 кращих вихованців спортивних шкіл та клубів Львівщини, членів юнацької збірної команди України та військовослужбовців іноземних держав, які беруть участь в міжнародних військових навчаннях на Яворівському полігоні.

Початок заходу о 10:00 год.

Опісля, 21-22 липня, в готелі «НТОН» (м. Львів, вул. Шевченка, 154-Б) відбудеться «Шаховий фестиваль».

Фестиваль складатиметься з двох турнірів: класу «А» – дорослі та класу «Б» – юнаки і молодь. Початок заходу о 10:15 год.

Зазначимо, організаторами заходів з нагоди Дня шахів на Львівщині є управління фізичної культури та спорту Львівської облдержадміністрації, Національна академія сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного та Львівська обласна шахова федерація.

На турнірі також будуть присутні почесні гості – тренери збірної команди України з шахів і міжнародні гросмейстери. Серед них заслужений тренер України, ФІДЕ сеньйор тренер, міжнародний майстер Володимир Грабінський, заслужений майстер спорту України, міжнародний гросмейстер Андрій Волокітін, міжнародний гросмейстер, багаторазовий переможець та призер Європейських та світових шахових турнірів, старший тренер збірної команди Львівської області, заступник президента  ГО «Львівська обласна шахова федерація» Назар Фірман та багато інших.

Нагадаємо, в Україні щорічно 20 липня відзначають День шахів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *