Встановлено причини отруєння людей у «Томаш кебабі»

Андрій Котенський

|

Пацієнтам Львівської обласної інфекційної клінічної лікарні та інфекційного відділення Пустомитівської районної лікарні, які потрапили із харчовим токсикозом та гострою кишковою інфекцією після відвідин у центрі Львова закладу харчування Tomash Kebab, встановили діагноз – сальмонельоз. Про це Львівському порталу повідомили у Департаменті з питань цивільного захисту Львівської ОДА.

 

Ща даними відомства, уже виписано 12 осіб, а на лікарняних ліжках у стаціонарі залишається 16 людей.

«Після отримання результатів бактеріологічних обстежень, пацієнтам, що виписались встановлено діагноз «сальмонельоз», – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, 13 липня у Львівську обласну інфекційну клінічну лікарню та інфекційне відділення Пустомитівської центральної рай лікарні госпіталізували 9 пацієнтів із діагнозом ХТІ (харчова токсикоз-інфекція) та ГКІ (гостра кишкова інфекція). Всі вони харчувались в закладі громадського харчування «Томаш Кебаб».

Станом на 15 липня, до медиків звернулись 25 людей, які отруїлися у «Томаш Кебабі». А згодом ця кількість зросла до 30 осіб і 28 із них було госпіталізовано.

Як повідомляв Львівський портал, правоохоронці відкрили кримінальне провадження за фактом отруєння відвідувачів цього закладу.

18 липня медики виписали з лікарні перших осіб.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *