ОСТАННІ НОВИНИ

Прокуратура повідомила деталі вчорашнього затримання на хабарі мера Сколе

Юлія Шпак

|

Меру Сколе Володимиру Москалю, якого затримали на черговій неправомірній вигоді, повідомили про підозру. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі прокуратури у Львівській області.

 

У відомстві зазначають 42-річний чоловік вимагав від особи переоформити на свою матір гаражне приміщення орієнтовною вартістю 70 тис грн (у цю суму, зокрема, включено 8700 грн нотаріальних послуг). Володимира Москаля учора, 18 липня, в порядку ст.208 КПК України, затримано на Сколівському кладовищі, близько 20.25 год.

Сьогодні, 19 липня, прокурором області Юрієм Квятківським повідомлено про підозру за ч.3 ст.368 КК України (одержання неправомірної вигоди службовою особою, яка займає відповідальне становище).

На даний час вирішуються питання про обрання порушнику міри запобіжного заходу. Санкція інкримінованої статті передбачає до 10 років ув’язнення, трирічне позбавлення права обіймати певні посади чи займатись певною діяльністю та конфіскацію майна.

Як відомо, мер Сколе погорів на хабарі 18 тисяч гривень у 2015 році. Прокуратура клопотала про застосування до підозрюваного міського голови м. Сколе запобіжного заходу у виді тримання під вартою із альтернативою сплати застави 500 тис. грн. та суд відпостив Володимира Москаля на волю під 48 тис.грн застави. У 2016 році мера Сколе запідозрили у роздачі землі АТОвців своїм родичам. 15 березня цього року, врешті було винесено вирок Володимиру Москалю – 6.5 років тюрми та він подав апеляцію.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *