ОСТАННІ НОВИНИ

Напад на табір ромів у Львові: шістьох підозрюваних залишили під вартою, двох відпустили під домашній арешт

Дарина Смеречанська

|

Апеляційний суд Львівської області розглянув скаргу одного з підозрюваних у нападі на табір ромів у Львові, під час якого загинув 23-річний мешканець Закарпатської області Давид Попп та ще троє людей дістали поранення. Захист просив суд змінити запобіжний захід у вигляді тримання їх під вартою протягом на домашній арешт, однак суд не задовольнив апеляцію й залишив підозрюваного під вартою. Про це повідомила прес-секретарка прокуратури Львівської області Юлія Шевченко, передає Громадське.

«За підсумками судового засідання шестеро фігурантів справи залишаються під вартою, а двом змінили запобіжний захід на домашній арешт», – розповіла вона.

Апеляційний суд Львівської області розпочав розгляд апеляцій підозрюваних у нападі на ромський табір 4 липня.

9 липні Апеляційний суд Львівської області 9 липня відпустив під домашній арешт одного з підозрюваних у справі про напад на ромський табір у Львові.

Нагадаємо, пізно ввечері 23 червня у Львові напали на табір ромів, унаслідок чого загинув один чоловік та ще троє людей дістали поранення.

Практично відразу після нападу львівські поліцейські оперативно затримали сімох молодиків віком 16-17 років, жителів Львова, причетних до злочину. Крім того, правоохоронці встановили і затримали 20-річного організатора цього нападу.

Підозрювані у нападі на табір ромів у Львові визнали свою приналежність до незареєстрованого угруповання«Твереза і зла молодь». У поліції поінформували, що погром у ромському таборі влаштували учні трьох львівських шкіл.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *