ОСТАННІ НОВИНИ

У чоловіка, який вигнав стареньку матір на вулицю, на балконі виявили «врожай» коноплі

Дарина Смеречанська

|

У Моршині сімейний дебошир вирощував коноплю на балконі. Нарковмісні рослини виявив дільничний офіцер поліції, який прийшов перевірити повідомлення про насильство у сім’ї. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ГУ НП у Львівській області.

 

За словами заступника начальника Стрийського відділу поліції підполковника поліції Романа Вовка, до правоохоронців надійшло повідомлення про те, що 41-річний місцевий мешканець, який раніше вже притягався до кримінальної відповідальності, під час конфлікту із 74-річною матір’ю вигнав її з дому. Дільничний офіцер поліції, прибувши на місце події для з’ясування обставин, зауважив на балконі у зловмисника підозрілі рослини.

За словами зловмисника, він вирощував коноплю винятково для власного вжитку. Слідчо-оперативна група, прибувши за викликом дільничного, виявила у квартирі 23 рослини коноплі, а також глиняний глечик та скляну банку ємністю 1,5 л, вже наповнені висушеним «врожаєм».

Зловмиснику повідомлено про підозру у скоєнні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 1 с. 309 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) та ч. 1 ст.310 (посів або вирощування снотворного маку чи конопель) Кримінального кодексу України. Чоловіку загрожує до трьох років позбавлення волі.

Досудове розслідування триває.

Фото: поліція

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *