ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині мера-хабарника впіймали на черговому хабарі

Андрій Котенський

|

Засуджений до тюремного ув’язнення скандальний мер Сколе Володимир Москаль, який перебуває на волі через розгляд апеляції на рішення суду, погорів на черговому хабарі. Про це повідомив Генеральний прокурор України Юрій Луценко, передає кореспондент Львівського порталу.

 

За словами Юрія Луценка, Володимира Москаля затримали на хабарі у майже 70 тисяч гривень.

«У славному місті Сколе працює мером такий собі В. Москаль. Працює, хоча ще в березні 2018 засуджений на 6,5 років за хабар. Проте, апеляція все переноситься. І В. Москаль продовжує бути мером. Щоб не втратити навики вирішив цей Москаль знову взяти неправомірну вимогу на 68,7 тис грн.  Але поліція і прокуратура теж не втратила пильність. Москаль знову в кайданках! Попри все, що коїться навколо: Закон і Справедливість», – повідомив Юрій Луценко.

Як відомо, мер сколе погорів на хабарі 18 тисяч гривень у 2015 році. Прокуратура клопотала про застосування до підозрюваного міського голови м. Сколе запобіжного заходу у виді тримання під вартою із альтернативою сплати застави 500 тис. грн. та суд відпостив Володимира Москаля на волю під 48 тис.грн застави. У 2016 році мера Сколе запідозрили у роздачі землі АТОвців своїм родичам. 15 березня цього року, врешті було винесено вирок Володимиру Москалю – 6.5 років тюрми та він подав апеляцію.

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *