ОСТАННІ НОВИНИ

Маестро Святослав Кондратів збирається у новий тур

Андрій Котенський

|

Відомий український скрипаль Святослав Кондратів презентував черговий музичний витвір, зйомки кліпу якого відбувалися у мальовничі Греції та оголосив про новий всеукраїнський концертний тур. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі скрипаля.

 

Кліп знімали у зоні світової пам’ятки ЮНЕСКО – Метеорі. Велетенські скелі посеред рівнини та дивовижно розташовані на них будівлі діючих монастирів в грецькому автентичному стилі.

Небезпека полягала в тому, що це не були спеціально облаштовані оглядові майданчики, а вершини скель з різкими обривами та прірвами під ними глибиною до 800 метрів. На них окрім того, що треба було забратися самому, необхідно було обережно підняти скрипку, відео оператора та відповідну апаратуру.

«Це місце має дуже романтичну назву  – «ті що летять у повітрі», – коментує реліз Святослав Кондратів. Нашою метою було показати велич та красу природи і поєднати її з музикою. Це – головна ідея проекту #СвітОчимаСкрипаля. Сподіваюсь, нам вдалося її передати».

Ще однією локацією зйомок кліпу стала відома з древньогрецьких міфів річка Ахерон.

Композиція має назву «Метеора», таку ж назву матиме й другий альбом та другий Всеукраїнський концертний тур Святослава Кондратіва, старт якого запланований на вересень 2018 року.

Його географія розширюється. До Львова та 20 найбільших міст України, де вже виступав скрипаль зі своїм авторським проектом #СвітОчимаСкрипаля, плануються концерти в Ужгороді, Хмельницькому та Одесі.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *