ОСТАННІ НОВИНИ

На кордоні з Польщею затримали п'ять нелегалів зі Шрі-Ланки та Бангладеш

Юлія Шпак

|

Учора ввечері біля українсько-польського кордону на Львівщині військовослужбовці відділу прикордонної служби «Рава-Руська» затримали незаконних мігрантів з Шрі-Ланки та Бангладешу. Про це Львівському порталу повідомили у Львівському прикордонному загоні Західного регіонального управління ДПСУ.

 

У ході отриманої інформації від місцевих жителів, які помітили в прикордонні невідомих осіб, охоронці кордону Львівського загону на околиці села Шабельна спинили для перевірки два автомобілі. В них знаходились 9 осіб, в тому числі й азійської зовнішності.

«Перевіривши документи прикордонники встановили, що 5 чоловіків є громадянами України, а інші паспортів при собі не мали та явно були вихідцями з інших країн. Серед чотирьох громадян, один виявився громадянином Бангладешу, який при собі мав довідку про звернення за захистом в Україні, а троє назвалися громадянами Шрі-Ланки», – йдеться у повідомленні.

Усіх затриманих доставлено до прикордонного підрозділу для з’ясування всіх обставин правопорушення.

Стосовно іноземців складено адміністративно-процесуальні документи за статтею 204-1 ч.2 КУпАП «Незаконне перетинання або спроба незаконного перетинання державного кордону України». Відносно громадян України на даний час проводиться перевірка для встановлення їхньої причетності до протиправної діяльності пов’язаної з незаконним переміщенням осіб через кордон. Зауважимо, що в одному з автомобілів також знаходився пістолет та набої до нього.

Фото: ДПСУ

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *